Валери Симеонов в Разград: Достойните хора от НФСБ, ВМРО и Атака ще работят заедно за избирателите |

„Нашите кандидати за местната власт са хора с лично достойнство и жизнена реализация, загрижени за икономическото развитие на общината. Щастлив съм, че местните организации на НФСБ, Атака и ВМРО в Разград се явяват заедно с обща кандидатура кмет на община, кметове на кметства и с една листа за общински съветници“, каза Валери Симеонов, лидер на НФСБ, на среща в Разград.

На срещата присъстваха също народният представител и зам.-председател на НФСБ Валентин Касабов, Христиан Митев – депутат и председател на контролния съвет, Георги Георгиев – кандидат за кмет на Разград и водач на листата с общински съветници, Емил Гиздов – кандидат за кмет на с.

Гецово, Румен Стоянов – кандидат за кмет на с. Дряновец, Хюсмен Хюсмен – кандидат за кмет на с. Раковски, кандидатите за общински съветници Велико Николов, Стефан Хаджистанчев, Александър Димитров, Анчо Костадинов, Васил Василев и други.

„Наша цел е да помагаме на малкия и среден бизнес в Разград. Затова ще спрем провеждането на конкурси с условия, които дискриминират местните фирми. Ще настояваме да се създаде Общински гаранционен фонда, който да подпомага кредитирането на фирмите, ще следим общината да провежда ясна антикартелна и антимонополна политика и да поддържа равноправна конкурентна среда“, каза Георги Георгиев.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"