Жесток удар за бременната Диди, пробола фатално любовника си |

Окръжна прокуратура-София е привлякла в качеството на обвиняема 24-годишна жена за извършено от нея престъпление, съобщиха от държавното обвинение.

Жената е задържана за срок до 72 часа с постановление на прокурор. Предстои внасяне на искане в Софийски окръжен съд за вземане на постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо нея. 

Както съобщи, млад мъж беше прободен от бременната си приятелка тази нощ.

Мотивите за престъплението са лични. Двама души са задържани.

24-годишната Даниела и нейният 34-годишен приятел Тихомир са живеели заедно. Снощи са имали гости. Седнали да се черпят на двора и пили доста алкохол. Стигнало се до скандал, който по-късно прераснал в убийство.

Съседите споделят, че са чули викове и стонове. Тихомир е открит с множество рани от нож, а за престъплението е задържана бременната му приятелка. Близките ѝ са убедени, че Даниела не е извършила престъплението. 

Скандални новини за фаталната Диди от Костенец и убийството на любовника ѝ 

Сестрата на Даниела заяви, че бременната жена се е държала добре с Тихомир и са били постоянно заедно. По думите ѝ е виновен един от гостите на злополучното събиране, който преди години е имал връзка със сестра ѝ, информира bTV.

Тя допълни, че Иво, който е присъствал на сбирката, е бивш затворник, а сестра ѝ няколко пъти е пускала жалби срещу него, защото я е заплашвал със смърт.

От полицията уточниха, че е имало сигнали, но преди повече от две години. Младата жена обаче е направила самопризнания.

Убийството в Костенец заради фаталната Диди, любовникът бил Стельо СНИМКИ 

„Основният мотив е любовната им връзка, като, разбира се, ние разглеждаме и други версии – като скандали, изневери, но в случая става дума за битов скандал”, посочи Николай Спасов, директор на ОДМВР – София област.

От прокуратурата добавиха, че е намерено оръжието, с което е извършено престъплението. Предстои да му бъде назначена и експертиза.

Участниците в събирането са направили опит да заличат част от следите. Разследването продължава.

По случая е образувано досъдебно производство. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"