Господи, сърцето ми се къса! Нека стигне до цяла България. Тео се бори с рака. Ампутираха му

Започна нова кампания за набиране на средства за лечението на 14- годишният Теодор Велинов, съобщава „Дарик“.

Той е диагностициран с остерсарком на бедрената кост-силно агресивен рак на костите. Ето какво написаха близките на Теди в една от социалните мрежи:
„Скъпи приятели,искам да споделя огромната си болка, която съпътства нашето семейство.Детето ни-Теодор Велинов е на 14 години и е от град Кюстендил.

Беше диагностициран на 6 май с ОСТЕОСАРКОМ на бедрената кост-силно агресивен рак на костите.Направихме 2 химиотерапии в ИСУЛ гр.София.В България нямахме шансове за лечение и заминахме за Германия с цел спасяване на крачето от ампутация.Направихме 6 курса химиотерапия и след всички изследвания-ЯМР, 5 скенер,чухме най-страшното развитие на болестта, а именно това, че е засегнала бедрената кост -15см.Тогава единствения шанс да оцелее нашето дете, бе да му ампутират крачето над коляното. Ужасите, който изживяхме беше неописуем.На 28 август беше направена хирургическа интервенция.С него работеха-психолози, педагози, физиотерапевти и ние с баща му бяхме неотлъчно до него.Психологическата травма беше много страшна и непреодолима.С времето успяхме да убедим детето си, че най-страшното е отминало и предстой въстановителен период.След ампутацията ни насрочиха още един пълен курс химиотерапия.След това продължава физиотерапията и поставянето на временна протеза за 6 месеца.Нея ще я имаме, когато позволи крачето.Започнахме първата следоперативна химиотерапия, но нея я понесе много тежко.Чувства се изтощен и това ни смазва с всеки един отминал ден.Наложи се да му прелеят тромбоцитна маса,поради ниските показатели на тромбоцитите. Сега се възстановява след нея и ни предстой 2 химиотерапия.
ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ВАС МИЛИ ПРИЯТЕЛИ, ЗАЩОТО РАЗХОДИТЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА ТЕДИ СА НЕПОСИЛНИ ЗА НАШЕТО СЕМЕЙСТВО .ХЕЛП КАРМАТА НЕ ПОКРИВА-КВАРТИРА, ПРЕВОДАЧ И ДРУГИ СЪПЪТСТВАЩИ ЛЕЧЕНИЕТО. НИЕ НЕПРЕКЪСНАТО СМЕ ОТ КЛИНИКАТА В КЛИНИКА И ПРАВИМ ИЗСЛЕДВАНИЯ, КОИТО НЕПРЕКЪСНАТО СЕ СЛЕДЯТ. 
С ВАША ПОМОЩ НИЕ МОЖЕМ ДА УСПЕЕМ И НАШЕТО ДЕТЕ ДА ПРЕБОРИ РАКА. 
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ! 
НЕКА НАШЕТО МОМЧЕ ИМА ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СБЪДНЕ СВОИТЕ МЕЧТИ И ДА БЪДЕ ОТНОВО СРЕД ПРИЯТЕЛИТЕ СИ. НЕКА СЕ ВЪЗВЪРНЕ УСМИВКАТА НА НЕГОВОТО ЛИЦЕ”

МОЛЯ, СПОДЕЛЯЙТЕ КАМПАНИЯТА НИ, ЗА ДА ДОСТИГНЕ ДО ПОВЕЧЕ ХОРА. 
ЗА ДАРЕНИЕ :БАНКА ДСК 
BG 47 ST SA 93 0000 2075 7923
PAYPAL: me/teodorvelinov

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"