Жесток удар за Ламбо заради операцията |

Десет представления на последния спектакъл на Стефан Дaнаилов с Аня Пенчева „Актрисата“ ще паднат от афиша заради операцията на тазобедрената му става. 76-годишният актьор се възстановява бързо от интервенцията, раздвижва се и вече сяда на болничното си легло. 

Днес или утре най-късно Мастъра ще бъде изведен от интензивното отделение и ще започне рехабилитация. 

Датите, с които трябваше да открият сезона през септември са прехвърлени за края на октомври и началото на ноември.

Това съобщи пред „Телеграф“ продуцентът Кирил Кирилов. 

„Докторите казаха, че му трябва около месец и половина за възстановяването. Още на следващия ден след операцията започна раздвижването. Всеки ден се чуваме“, каза още шефът на продуцентска къща „Ажур Пико“. 

Четири от представленията е трябвало да бъдат във Варна, Търговище и Русе между 8 и 12 септември, уточни Влади Янев – директорът на театър „Българан“. 

С „Актрисата трябваше да бъде закрит и международният театрален фестивал „Сцена на кръстопът“ в Пловдив. 

В първата част Ламбо играе в инвалидна количка, а във втората се изправя на крака. 76-годишният актьор е в ролята на швейцарския банкер Чарлз, безумно влюбен в отдавна преследваната от него театрална примадона Лидия, в чиято кожа пък влиза Аня Пенчева. Всичко се върти около нея – тя още не е за изхвърляне, но е решила да излезе за последен път пред публиката, при това във „Вишнева градина“ на Чехов. 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"