Джамбазки за пакета “Мобилност“: Вече е започнала организирана кампания срещу българските интереси |

Вече е започнала организирана кампания срещу българските интереси. Има дори издание в Брюксел, което е започнало кампания срещу нас. Ще направим всичко възможно да имаме единна българска делегация по въпроса за плана „Макрон“. Това заяви евродепутатът Ангел Джамбазки след срещата с новоизбраните евродепутати за пакета „Мобилност“.

„Първите стъпки, които са поискали колегите ми са места в транспортната комисия, за да можем да работим по-активно и да внасяме промени. Ще искаме и подкрепа от другите държави“, каза още той.

„Национализмът няма да надделее. Надявам се да разширим групата на единомислещите по пакета „Мобилност“ и да обединим повече държави в борбата. От този пакет ще бъдат засегната не само транспортната индустрията, но и логистиката и еманацията на единния пазар. Дължим на обществото да изясним какъв ще е ефектът от приемането на пакета „Мобилност“, каза още по темата министърът на транспорта Росен Желязков.

„Не защитаваме само наш корпоративен интерес, а и общоевропейския интерес. Изискваме свободно движение на стоки, хора и капитали“, разкри транспортният министър .

„Имаме пълното доверие от страна на правителството и индустрията. Нямаме пробиви в отношения на единното мнение по въпроса“, завърши Желязков.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"