Мегз натри носовете на всички свои хейтъри – ето как удари в земята конкуренцията:

МЕГЗ  определено привлича внимание, каквото и да направи – не е ясно дали хейтърите ѝ са повече от почитателите, но дори и лошата реклама е реклама, както казват хората. Дизайнерката за пореден път показа, че е най-влиятелната риалити звезда у нас , като направи безапелационен  рекорд за гледаемост с появата си по БТВ в предаването на Венета Райкова „Папараци“, където сподели любовните си неволи с транспортния бос Румен Рончев.

Телевизията отчете своеобразен рекорд за предаването и рекорд изобщо за телевизионно интервю с двама души.

Само за сравнение стартът на „Вип Брадър“ тази година е събрал едва 576 хиляди, а стартът на „Фермата“ е имал 1 милион и 300 хиляди зрители.

МЕГЗ

Още малко статистика: за сравнение най-гледаемите сутрешни блокове като “На кафе” с Гала, пък събират едва 200 хиляди души пред екраните. Рекордният рейтинг естествено бе посрещнат с възторг от продуцентите на предаването и телевизията в частност. След самото предаване стана ясно и че в БТВ трябвало да направят огромни рокади, за да се случи интервюто.

Мегз настоявала да бъде излъчена точно в прайм тайма на Великден и искала минимум 25 минути телевизионно време. От предаването клекнали пред исканията ѝ, но се наложило да орежат много от плануваното си съдържание, включително и въвеждащия анонс на Венета Райкова, за да започнат директно с Каканашева и да задържат публиката докрай. Така брюнетката получила повече от половината предаване само за себе си. 

За да сме докрай честни, това не е първи телевизионен рейтинг рекорд за дизайнерката. Всъщност всяко нейно телевизионно участие се превръща в сензация. Като тя още държи рекорд в “Черешката на тортата” с великото си готвене на щраусови  яйца и цели 2 рекорда във „ВИП Брадър“ – за най-гледано лайф предаване и рекордът за най-гледан дейли епизод. 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"